tiistai 3. maaliskuuta 2015

Vatsatauti iski

Päiväys: 4.3.2015
Paino: who cares, mä oon kipee
Motto: Kai tästä vielä noustaan

Viime viikko meni ihan laiskotellessa. Joka päivä oli jotakin muka tärkeää tekemistä, eikä liikunnalle jäänyt iltoihin aikaa. Aina oltiin menossa. Niinä päivinä mietin ja tsemppasin itseäni, että "hei ens viikolla sitten, kun kalenteri on ihan tyhjä". Nää on just näitä, iänikuisia lykkäämisiä jonnekin tulevaisuuteen ja aina sitä luottaa siihen, että silloin ei tule mitään esteitä. No nyt tuli, taas. Nimittäin mahatauti.

Enpäs ole tällaista mahatautia vielä koskaan tavannut. On ihan jotain uutta sorttia, ainakin mulle. Ei oksentelua, ei ripulia. Ihan hirveän kipeä maha kylläkin ja ajoittaista kuvotusta. Maanantain sain kulkea lähes koko päivän kyyryssä, tiistaina pystyi jo olemaan suorassa. Kuumetta oli myös ja sittemmin lämpöä. Syöminen saa mahan entistä kipeämmäksi. Ruokahalu on silti ihan ok.

Maanantaina ketutti. Olin ostanut lauantaina Stadiumista uusia treenivaatteita. Kotiutin itselleni treeniliivit ja kaksi paitaa. Oli kiva fiilis kun mietin kumman paidoista laitan maanantain Partyfit-tunnille. Lopulta makasin tunnin aikana kotisohvalla peiton alla tärisemässä ja valittamassa vatsaani.

Ystäväperheellä kärsittiin tästä samasta taudista jo tässä lähiaikoina aiemmin. Sieltä kerrottiin, että mahakipu voi kestää jopa viikon. Nice... Kipeänä ei saa treenata (tai reenata, niinkuin täällä hämeessä sanotaan). Tästä voi siis sukeutua jopa kahden viikon lamakausi. Enpä ollut varautunut moiseen. Vireen ja fiiliksen kanssa saa siis lähteä ihan nollista taas liikkeelle. Kunnon kanssa varmaan sama juttu. Tuntuu, että viime kerrasta on jo ikuisuus, kun on liikuntaa harrastanut. Morkkis ihan iskee. Herkkujakin tekee mieli. Lähinnä suklaata. Aika lähellä ollaan oltu, ettei ole lähtenyt asian kanssa mopo kädestä. Kolme palaa suklaata on ollut maksimi. Siihen on onneksi jäänyt.

Toivottavasti paranen pian ja saan laittaa isompaa vaihdetta silmään. Ettei tarvitse vain ja ainoastaan nähdä unta siitä bikinivartalosta, vaan että sen saisi myös aidosti saavutettua, haha!

Käy tämäkin välillä urheilusta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti