keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Uuteen nousuun, nyt ihan tosissaan!

Päiväys: 25.3.2015
Paino: 92kg
Motto: Ei muuta kuin uuteen nousuun

Kuten huomaat viime postauksessa kiloja 91, nyt 92. Joo-o. Dieetti on ontunut, ollut lähes tauolla ja pientä rankaisua olen siitä saanut. Damn!

Peilistä vikuilemalla vatsamakkara on silti yhä vetäytynyt entisestään, mutta kilot eivät ole tippuneet. No, toisaalta olo ja ulkonäkö ovat tässä hommassa lopulta ne merkitsevät asiat, ei ne numerot. Eli ehkä senttejä on lähtenyt vaikka kiloja ei. Ja tuo yksi onneton plussakilo johtunee ehkä sipsin syömisen jälkeisestä turvotuksesta. Sipseissä äkkiä sitä suolaa kuotenkin tulee reilusti ja sen seurauksena nestettä kroppaan.

Nyt sitten täytyisikin taas löytää se uusi vire hommaan. Ajattelin vetää tiukkaa linjaa taas synttäreihini saakka, eli tarkemmin tuon huhtikuun. Sillä voisi hyvin päästä sinne aika hyvin alle 90 kilon. Sitten olisi vielä sellainen n. 10 kiloa jäljellä koko projektia... Sinne 80 kiloon kun pääsisi, olisi kokonaistulos yhtä kuin 23kg. Voi vitsi... Sitten olisin itsestäni niin ylpeä ettei tosikaan!!! Vaikea edes ajatella, että mniissä lukemissa voisi elämäänsä eteenpäin viettää vielä!

Nyt olen ylpeä siitä, että ekaa kertaa kolmeen viikkoon laskin kaiken syömäni ruuan kalorit yhteen, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti