keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Hyötyliikuntaa

Päiväys: 1.4.2015
Paino: jotain
Motto: Takki tyhjä

Harrastin tänään hyötyliikuntaa . Etsin nimittäin meidän karannutta koiraa vesusateessa toista tuntia työntäen lapsia tuplarattaissa pitkin kanta-hämeen kurakoita. Periaatteessa vielä turhaa, sillä koira löytyi vasta illan suussa.

Hikinen sateessa rämpijä

Illalla, vaikka fiilis oli ihan kuitti sain yhtäkkiä ihmeellisen siivouskohtauksen ja purin turhautumiseni imuroimalla koko kämpän perin pohjasesti. Kaavin imurinputkella olkkarin kahden sohvan alta varmaan muovikassilliset tavaraa. Suurinosa oli leluja, mutta oli joukossa paljon roskiakin, mm yksi ranskanperuna ( ei ollut mun!! ). Kyllä tässäkin operaatiossa jonkun verran kaloreita paloi. Viimeistelin iltani kaurapuurolla, rasvattomalla maidolla ja mansikkahillolla. Nam. Ennen nukkumaanmenoa vielä vähän haitarinoita esikoisen kanssa (molemmat kertoivat toiselle yhden tarinan) ja sitten maate.

Kukahan huomenna keksii jotain lisähommaa mulle ja mitähän se sitten on??

Ai niin, tosikoinen (10,5kk) osaa kävellä jo pitämällä vain toisella kädellä mun kädestä kiinni. Ei enää pitkä aika, kun irroittaa toisenkin käden. Toissapäivänä hän oppi taputtamaan. Nyt antaa aplodit ihan kaikelle. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti