torstai 12. helmikuuta 2015

Kahvakuulailua ja laskiaspullaa


Päiväys: 12.2.2015
Paino: 95kg
Motto: Välipäivät on sallittuja kunhan ei täysin villiinny

Tein eilen miehen netistä etsimän kahvakuulatreenin. Liikkeitä oli muutamia, ihan niitä perinteisiä etuheilautusta, vatsarutistusta jne. Treeniin meni aikaa noin 30min ja lihaksia tärisytti ihanasti heti treenin jälkeen. Aamun luulin olevan yhtä tuskaa, mutta ainoa pakottava paikka oli oikea etureisi. Teinmuutaman kyykyn ja reisi tuntui ihanasti vertyvän. Ihan hyvä, sillä saan kuitenkin koko päivän nostella ja kanniskella seitsenkiloista kuopusta.

Aamulla tutkin kroppaani kokovartalopeilistä. Harmittaa, etten ottanut kunnollisia ennen-kuvia peilin edessä. Muutosta kun olisi niin tyydyttävää tiirata vertailemalla valokuvia. :D  Haaveilen näkyvistä hauiksista. Se todennäköisesti onkin realistisin tavoite tai toive. Aika hyvä alku on jo valmiina. Vähän läskiä päältä pois niin avot! Melkein kymmenen vuoden pizzan vääntäminen näkyy. Kroppa on muuten ihan voimaton ja rapakuntoinen, mutta haukkareissa on papua.

Ilmoittauduin eilen partyfit-kurssille. Partyfit on siis tanssia (tai bailaamista) mainstreet musiikin tahtiin varioiden eri tanssityylejä. Kurssi alkoi jo tammikuussa, mutta minä mattimyöhänen hyppään kyytiin vasta ensi maanantaina. Voin kertoa sitten tuoreeltaan miltä se partyfit oikein tuntui. Olen tosi tyytyväinen myös siihen, että paikkaan, jossa tunti maanantaisin pidetään on reilun kilometrin päässä ja saan hyvät alku- ja loppulämmittelyt taittamalla matkan jalkaisin. Katsotaan missä kohtaa kevättä jaksan matkan hölkätä ja missä kohtaa juosta.... :D

Olen koittanut kovasti miettiä uusia terveellisiä ruokia. Tuntuu, että mielikuvitukseni on tässä asiassa jäänyt polkemaan paikallaan. Täytyisi varmaankin ottaa tämän asian tiimoilta pieni googlaussessio. Tykkäisi intse mlko kasvispainotteisesta ruoasta, mutta kaikki muut perheenjäsenet karsastavat juurikin niitä kasviksia. Mies syö salaattia jne ihan kiitettävästi, mutta vihaa kypsennettyjä kasviksia. Esikoinen vihaa ihan kaikkea apämääräistä syötävää ja on koko päivän vaikka syömättä, jos tarjolla on jotain mistä ei tykkää. Lapsiperheen arjessa on aika raskasta tehdä kahta ruokaa. Hyvä, kun sen yhdenkin lajin jaksaa tehdä. Lisäksi asiaa vaikeuttaa se, että mies käy kaupassa ja hänelle on vaikeaa kirjoitella lappuja, joissa olisi kattava setti erilaisia aineksia. Olen parempi monipuolisuudessa, kun saan itse valkata hyvältä tuntuvat jutut kaupasta. Toisaalta, on ihan mukava, että mies ohittelee ne kaupan pulla- ja makeishyllyt.

Tämän päiväinen lounaani olikin jopa niin kekseliäs, että keitin keiton jauhelihasta ja jostakin Lidlin valmiista italialaistyylisestä pakastevihannespussista. Nesteeksi vettä, mausteiksi paprikajauhetta, lihaliemikuutio, chilihiutaleita ja puolikas purkki Philadelphian yrttituorejuustoa. Hyvää tuli, tosin ei mitään esteettisintä soppaa, mitä olen tehnyt.

Mies on juuri ruokakaupassa ja laittoi viestin meneekö dieetti pilalle jos tuo yhden laskiaispullat. No, nopea pyörähdys suosikkikalorilaskuriini ja viesti miehelle: ei mene. Päivä pysyy silti ihan ok kaloreissa. Ei tietenkään ole niin tehokas päivä, kuin yleensä, mutta ihan jees silti. Pullan jälkeen ollaan edelleen miinuksella. Nyt sitä pullaa odotellessa.... Tulisi jo kotiin. Ja on se mieskin ihan tervetullut. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti