torstai 5. helmikuuta 2015

Monta rautaa tulessa

Päiväys: 5.2.2015
Paino: 96kg vaatteet päällä!!
Motto: Yrittänyttä ei laiteta

Tuntuu, että viime kerrasta on jo tosi pitkä aika. Tässä on ollut niin kovasti kaikenlaista. Olen testannut siipiäni konsulttina hyvin huonolla menestyksellä, kuopus on oppinut ryömimään, saanut ekan hampaansa ja oireillut sitä masullaan. Itse olen kärvistellyt makeanhimossa ja yleisessä mässyttämisen tarpeessa.

Olen silti saanut jotakin aikaankin. Paino tuntuu taas pikkuhiljaa nytkähtävän alemmas. Päiväpaino 96kg eli joku aamu hyvinkin pian vaaka näyttää 95kg.



Ostin viikonloppuna lenkkitakin. Hinta oli ihan super super halpa, takki kevyt vettäpitävä ja hengittävä. Väri on tyyliläs ja hoikentava. Tosin heijastimia joutuu kiinnittämään mustaan takkiin ihan muutaman... Takki on Jessin. Löysin sen cittarista. Hinta 25e. Värejä oli monia, mutta isoja kokoja huonosti. Toisaalta taas musta hoikisti ihanasti. Luulen, että tällä lenkkeily on aika paljon inhimillisempää, kuin sillä vanhalla talvitakilla, joka on aika väljä ja kuuma. Nyt siis vain testaamaan!

Olen muuten tehnyt itselleni myönnytyksen. Sallin puolukkahillon syömisen kaurapuuron kanssa. Toisaalta, söin yhtenä iltana pannukakkuakin. Oli muuten niin hyvää.... Kalorit ei silti menneet yli 2000. Seuraavan päivän olinkin ihan kiltisti...

Tunnun haalivan itselleni paljon projekteja. Kirjoitan kahta blogia, olen konsultti, äitiyslomalla kahden pienen kanssa, haaveilen omasta vauvanvaatemallistosta... Samalla pitäisi vielä lahduttaa. Välillä tuntuu, että aika ei riitä mihinkään. Sitten taas alan haaveilemaan jotakin uutta juttua ja hiljalleen toteuttaakin. Saa nähdä miten kaiken tämän käy kun työelämä taas syksyllä kutsuu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti